Affiliate programma

Met het Yupzz-affiliateprogramma kun je geld sparen wat je uiteindelijk kunt inwisselen voor een Yupzz-abonnement https://www.yupzz.com/go-pro

Dit spaarprogramma vind je onder de instellingen.

Door rechtsboven naar je hoofdmenu te gaan, zie je 3 verticale stippen op een mobiel device of het Yupzz-bijtje rechtsboven aan op computer/laptop die je kunt aanklikken. Je komt dan in een ander menu terecht en scrollt dan naar beneden totdat je het woord 'instellingen' tegenkomt.
Als je dit hebt aangeklikt, kom je standaard in de algemene settings terecht.
Bovenaan op mobiel device of rechts op computer/laptop zie je een nieuw menu staan met de opties:

- Algemeen
- Profiel
- Privacy
- Wachtwoord
- Twee-factor-authenticatie
- Sociale links
- Avator & cover
- Design
- Verificatie
- Geblokkerde gebruikers
- Affiliate programma
- Notificatie instellingen
- Transacties
- Mijn punten
- Verwijder je account

Als je op 'Affiliate' programma klikt, kom je terecht op jouw unieke affilatelink die je kunt kopiëren. Deze link kun je aan iemand geven; hetzij persoonlijk, hetzij via social media of email. Als iemand anders via aanklikken van jouw unieke link bij Yupzz een account registreert, krijg jij voor elk nieuw lid €0,10 die in je affiliateportemonnaie wordt geplaatst.
Vanaf dat je €25 hebt gespaard, kun je deze inwisselen voor (in dit geval) bijvoorbeeld een Yupzz PLUS abonnement.