Hoe blokkeer ik gebruikers?

Als je om één of andere reden een Yupzz gebruiker wilt blokkeren, ga je naar het profiel van de desbetreffende Yupzz-gebuiker. Onder de profielfoto staat naast de buttons 'stuur bericht' en 'voeg toe' drie verticale stipjes. Klik de drie verticale stipjes aan en kies de optie 'blokkeer gebruiker'. Als je dit gedaan hebt, wordt de geblokkeerde gebruiker direct op jouw 'geblokkeerde gebruikers' lijst gezet.

Deze lijst is te vinden op de volgende manier:
Door rechtsboven naar je hoofdmenu te gaan, zie je 3 verticale stippen op een mobiel device of het Yupzz-bijtje rechtsboven aan op computer/laptop, die je kunt aanklikken. Je komt dan in een ander menu terecht en scrollt dan naar beneden totdat je het woord 'instellingen' tegenkomt.
Als je dit hebt aangeklikt, kom je standaard in de algemene settings terecht.
Bovenaan op mobiel device of rechts op computer/laptop zie je een nieuw menu staan met de opties:

- Algemeen
- Profiel
- Privacy
- Wachtwoord
- Twee-factor-authenticatie
- Sociale links
- Avator & cover
- Design
- Verificatie
- Geblokkeerde gebruikers
- Notificatie instellingen
- Transacties
- Mijn punten
- Verwijder je account

Klik geblokkeerde gebruikers aan om de lijst met jouw geblokkeerde Yupzz gebruikers te vinden. Je kunt ze hier naar keuze eventueel weer deblokkeren.