Logisch concept

3 Aug 18 - 16:58 by Jeffrey Berg in test

Als je een leuk, professioneel en gezellig social platform wilt creëren, moet je het wel goed doen. Daarom hebben we uitgebreid de tijd genomen om goed na te denken over de verschillende aspecten van het opzetten, beheren en gebruik van een vernieuwend en veilig social platform.
Over het hoofdconcept hoefden we niet erg lang na te denken: de natuur. De zorg voor en het behoud van onze natuur is iets waar we affiniteit mee hebben en daarom dus voor ons logisch om dit als hoofdthema in ons nieuwe platform te verwerken.
De natuur heeft een directe connectie met het milieu dat we vooral schoon moeten blijven houden, want anders dreigt één van de belangrijkste schakel de voedselvoorziening van de mensheid, de bij, te verdwijnen. En als de bij van deze aardbodem verdwijnt, verdwijnt het menselijk leven met hem.

Daarom staat 'De Bij' dus ook representatief voor ons platform. Al jarenlang lazen wij met uiterste verbazing dat de bij langzaam aan het verdwijnen is en hoe bijna niemand daar aandacht aan besteedt, waardoor de wereld nauwlijks op de hoogte is van wat zich afspeelt in de insectenwereld die op desastreuze wijze bedreigt wordt.
De bij is een zachtaardig beestje en afgezien van het feit dat zij ervoor zorgen dat jij je likje honing krijgt, vervullen zij nog veel meer functies op deze aarde.
Social media platforms zijn leuk; maar het is nog leuker om je oog afentoe eens te laten vallen op de natuur en zijn wonderbaarlijke werking, schoonheid en natuurlijke aanvoer van producten.

Als laatste hoofdpunt is onze samenleving aan te kaarten op ons platform. In vrijheid genieten van je leven in combinatie met respect en aandacht voor elkaar met de nadruk op steun aan hulpbehoevenden. We willen een positief platform zijn waar ruimte is voor plezier, gezelligheid en respect voor elkaar. Iedereen is daarin gelijkwaardig wat ons betreft. Warmte, aandacht, vriendelijkheid en gezelligheid voor iedereen bij Yupzz.