Hoe verzend ik digitale kadootjes?

Op Yupzz kan iedereen elkaar digitale kadootjes versturen, variërend van een kopje koffie, welkomstwoord of motiverende quote tot een drankje en een lekkere pizza.

Op je mobiel kun je dit doen door eerst naar het profiel van de betreffende persoon te gaan en daar naar onderen te scrollen. Je komt dan vanzelf de balk tegen waarop staat: 'verstuur een cadeau'. Klik hier op en maak een keuze uit de verschillende afbeeldingen en klik daarna weer op verzenden. Het kado wordt nu naar de betreffende persoon verstuurd en hij/zij zal deze ontvangen in zijn notificaties.

Kados verzenden via de computer/laptop: ga naar het profiel van de betreffende persoon. Onder de profielcover en onder het hoofdmenu staat rechts in beeld de balk waarop staat: 'verstuur een cadeau'. Klik hier op en maak een keuze uit de verschillende afbeeldingen en klik daarna op verzenden. Het kado wordt nu naar de betreffende persoon verstuurd en hij/zij zal deze ontvangen in zijn notificaties.

Indien je zelf een kado ontvangt, wordt dit vermeld bij de notificaties. Klik erop en na een aantal seconden verschijnt jouw ontvangen kado in beeld.