Hoe kan ik mensen toevoegen?

Er zijn 3 verschillende manieren om mensen toe te voegen als vriend op Yupzz.

1. Klik bovenaan de pagina op het poppetje met het plusje. Hier worden eventuele vriendverzoeken vermeld en je kunt deze accepteren of weigeren. Tevens kun je zien welke mensen er speciaal voor jou als suggestie worden aangegeven. Deze kun je naar keuze toevoegen of de melding negeren.

2. Klik bovenaan de pagina op het vergrootglas. En zoek eventueel naar mensen door hun naam in te vullen.

3. In het linkermenu (op computer/laptop) of nadat je hebt geklikt op de drie streepjes bovenaan de pagina (op je mobiel), staat de optie 'zoek vrienden' vermeld. Hier kun je gebruik maken van twee verschillende zoekmanieren. De eerste is door middel van het invullen van een naam en daarbij de locatie afstand aan te geven. Dit doe je door het schuifje te verplaatsen of het aantal kilometers in te vullen. De tweede manier is daaronder door 'geslacht', 'status' en/of 'verhouding' aan te geven. Druk daarna op de zoekbutton, die je onderaan kunt vinden.