Hoe kan ik mijn profiel pimpen?

Door rechtsboven naar je hoofdmenu te gaan, zie je 3 verticale stippen op een mobiel device of t Yupzz-bijtje rechtsboven aan op computer/laptop die je kunt aanklikken. Je komt dan in een ander menu terecht en scrollt dan naar beneden totdat je het woord 'instellingen' tegenkomt.
Als je ‘instellingen’ hebt aangeklikt, kom je standaard in de algemene settings terecht.
Bovenaan op mobiel device of rechts op computer/laptop zie je een nieuw menu staan met de opties:

- Algemeen
- Profiel
- Privacy
- Wachtwoord
- Twee-factor-authenticatie
- Sociale links
- Avator & cover
- Design
- Verificatie
- Geblokkeerde gebruikers
- Notificatie instellingen
- Transacties
- Mijn punten
- Verwijder je account

Klik op de optie 'Design'. Hier kun je je eigen achtergrond instellen of gebruik maken van standaard template.
Na je eventuele keuze(s) klik je onderaan op 'save'.