Profiel instellen

Door rechtsboven naar je hoofdmenu te gaan, zie je 3 verticale stippen op een mobiel device of het Yupzz-bijtje rechtsboven aan op computer/laptop, dat je kunt aanklikken. Je komt dan in een ander menu terecht en scrollt dan naar beneden totdat je het woord 'instellingen' tegenkomt.
Als je ‘instellingen’ hebt aangeklikt, kom je standaard in de algemene settings terecht.
Bovenaan op mobiel device of rechts op computer/laptop zie je een nieuw menu staan met de opties:

- Algemeen
- Profiel
- Privacy
- Wachtwoord
- Twee-factor-authenticatie
- Sociale links
- Avator & cover
- Design
- Verificatie
- Geblokkeerde gebruikers
- Notificatie instellingen
- Transacties
- Mijn punten
- Verwijder je account

Je kunt hier een keuze maken voor de instellingen die je wilt gaan maken. Klik na je eventuele keuze(s) op save.